Residence BG

Wonen en werken in tijdloze elegantie

De basis van dit nieuwbouw project vormde een private woning in combinatie met een apart te betreden, doch inpandige artsenpraktijk. Reeds eerder ontwierpen wij tal van praktijkruimtes en zijn nevenfuncties aan wonen veelal geïntegreerd in onze woningprojecten.

 

Vlassak Architects exclusieve villabouw landelijk modern

Zonder woonoppervlakte te verliezen op het gelijkvloers, bieden kelders vaak een uitgelezen oplossing voor het integreren van kantoor- of praktijkruimtes.  Ook in deze woning werd van de kelder gebruik gemaakt om de artsenpraktijk in te richten. 

Volledig secuur en van privacy gegarandeerd, doch met overvloedig daglicht over de gehele praktijk; ondanks positionering op kelderniveau.  Een buitentrap en riante patio brengen het daglicht dan ook perfect tot in iedere ruimte waardoor men vaak vergeet dat men zich hier onder de woning bevindt.

Op het gelijkvloers en de eerste verdieping is de private gezinswoning een geheel volwaardige woning, waar de bewoners kunnen genieten van hun prachtig tijdloze villa met alle hedendaags wooncomfort. 

De praktijkruimte doet immers op geen enkele wijze afbreuk aan het privatieve gedeelte van de woning, of de privacy van de bewoners ervan.